De Legal Desk van Verzuimbalie.nl

Als lid van Verzuimbalie.nl, krijgt u toegang tot de Legal Desk wanneer u kiest voor Verzuimbalie Excellent Plus of de module Legal Desk toevoegt aan uw arbodienstverleningspakket. Bij de Legal Desk staan altijd advocaten klaar om u direct en daadkrachtig te ondersteunen bij uw arbeidsrechtelijke kwesties.  De Legal Desk werkt enkel met huisadvocaten die door de rechtbank zijn beëdigd en zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. De Legal Desk wordt verzorgd door Van As Advocaten te Nieuwegein.

Gratis e-mail service

Via de I-portal kunt u bij de advocaten van de Legal Desk terecht voor al uw vragen op arbeidsrechtelijk gebied. Uw vragen worden in beginsel dezelfde of de eerst volgende werkdag gratis per e-mail of telefoon door uw huisadvocaat beantwoord, met het juridische kader waarbinnen uw kwestie zich afspeelt. In veel gevallen zult u met dit antwoord de kwestie zelf kunnen oplossen.

Gratis contracten service

Arbeidscontracten vormen de basis voor het goed nakomen van afspraken die u met uw werknemers maakt. Het is dan ook van belang om goede arbeidsovereenkomsten op te (laten) stellen en deze regelmatig te (laten) controleren. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek via de I-portal uw arbeidscontract te sturen aan de advocaten van de Legal Desk voor een gratis check. Na afloop van de check ontvangt u van de advocaat een rapportage die u een indicatie geeft van de kwaliteit en actualiteit. Daarnaast krijgt u toegang tot de databank van de Legal Desk, met daarin standaarden voor arbeidsovereenkomsten, reglementen (lease, internet, gsm), etc.

Zeer scherp uurtarief

Indien uw probleem niet via bovenstaande twee punten op te lossen is, dan kunt u voor een gereduceerd tarief van slechts € 125,- per uur exclusief 6% kantoorkosten gebruik maken van een gespecialiseerde advocaat. Indien u een verzuimverzekering heeft en de werkzaamheden verzuim gerelateerd zijn, kunt u deze kosten in een aantal gevallen zelfs (deels) claimen bij de verzuimverzekeraar.